وبینار بین المللی "حج و نقش زنان در ترویج سبک زندگی اسلامی"
حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت، با همکاری اتحادیه جهانی زنان مسلمان مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، وبینار بین المللی "حج و نقش زنان در ترویج سبک زندگی اسلامی" را به صورت مجازی برگزار می کند.
کعبه: تبلور اسلام
کعبه شریف به شخص یا گروه خاصی وابسته نیست و از هیچ یک از قوانین بشری تبعیت نمی کند، بلکه به چند دلیل تبلور اسلام است
دختری که در هند چادر به سر داشت
روایت هایی از زندگی مادران بشارت دهندگان بزرگ بشریت
روایت هایی از زندگی مادران پیامبران و بشارت دهندگان بزرگ بشریت که کمتر از آنها شنیده ایم.
چگونه با حضرت زهرا(س) زندگی کنیم؟
وقتی از زهرا(س) به عنوان یک انسان نام میبریم، معتقدیم که او یک الگوی کامل انسانی است که با تمامی خرد، روح، پویایی و مسئولیتپذیری خود سمت و سوی خدایی داشت و بر اساس همین رویکرد الهی خویش، به انسان و همه قضایای حیاتی مرتبط با مسئولیت او در زندگی توجه کرد.
مدیریت زنان در سازمان و خانواده
در جامعه مدرن نقش زنان بیش از پیش پر رنگتر شده و حضور آنها در نهادهای مختلف جامعه بیشتر احساس میشود. یکی از این نهادهای مدرن، سازمانهای تجاری هستند که حضور زنان را بیش از گذشته نیاز دارد. حضور زنان در سازمانها باعث بروز استعدادهای آنها شده و این موضوع فرصتهای مناسبی را در اختیار سازمانها قرار داد می دهد. با اینکه شرایط جامعه ایران تغییر کرده و در حال گذار به جامعهای مدرنی هستیم اما همچنان مدیریت زنان در سازمانها با چالشهایی مانند نپذیرفته شدن توسط زیر دستان همراه است؛ این موضوع، معضلات جدی را برای مدیران زن ایجاد کرده است؛ این در حالی است که از نظر روانشناسی زنان تمایل به پذیرفته شدن توسط زیر دستان خود دارند و تمایل دارند که درک شوند. امروزه زنان نیز مانند مردان از منابع آموزشی یکسان بهره می برند؛ عدم استفاده از این نیروها در پست های بالای سازمانی میتواند اثرات مخرب جبران ناپذیری را از لحاظ اقتصادی به همراه داشته باشد؛ بنابراین تغییرات ساختار فرهنگی و پذیرفتن زنان به عنوان نیروهای مؤثر و کارآمد که می توانند همپای مردان مشاغل مدیریتی و اجرایی را به عهده بگیرند، در درازمدت اثرات مطلوبی را به لحاظ فرهنگی و اقتصادی در پی خواهد داشت. در ادامه به بایدها و نبایدهای مدیریت زنان در سازمانهای امروزی اشاره خواهیم کرد و به نقش تأثیرگذار آنها در سازمانهای نوین میپردازیم
برای شبهای قدر بهتر برنامه ریزی کنیم
اوج معنويت ماه مبارك رمضان، شبهاى قدر است. ما بايد در طول اين بيست روز لااقل كارى كرده باشيم كه در اين ايام و ليالى قدر (نوزدهم، بيست و يكم و بيست و سوم) بتوانيم به صورت يك ميهمان بر سرسفره اين ميزبان وارد شويم. اين روزه گرفتنها، اين- به خيال خودمان- زنجير بر نفس امّاره زدنها، با طبيعت مبارزه كردنها، روحانيت را بر طبيعت غلبه دادن، ذكر خدا زياد كردن، دعاى زياد خواندن، قرآن زياد تلاوت كردن، در ياد خدا زياد بودن، اينها همه آمادگى است براى اينكه در اين شبهاى احياء بتوانيم مانند يك ميهمان بر سر سفرۀ رحمت خالق خودمان وارد بشويم [و در اين ضيافت ] شركت كنيم.
اصول اساسی تربیت در نگاه توحيدی
ما باید بچه ها را دوستدار نماز کنیم. باید آرام آرام جلو برویم، چون اساس دین، رغبت است و این رغبت در باطن کودکان طلوع نمی کند مگر این که یاد بگیرند نمازشان نماز ریایی نباشد.
دختران را از کودکی به ورزش تشویق کنید
فقدان فعالیت فیزیکی در بین دختران در سنین پایین به طور مستقیم با چاقی و افزایش وزن، پرخاشگری و گوشهگیری، گرایش به سبکهای زندگی نابهنجار و … ارتباط دارد.ورزش و فعالیت بدنی ابزاری موثر برای کاهش نشانههای استرس و افسردگی در میان دختران است و زنان فعال در فعالیتهای ورزشی و تفریحی اعتماد به نفس بیشتری نسبت به دیگران دارند.